Verhuur ruimten

Kerkelijk Centrum de Regenboog

In 2016 - 2017 is het gebouw vanbinnen grondig gerenoveerd. Het gebouw heeft twee zalen. Zaal 1 is huiselijk en zeer geschikt om met een groep van 12 mensen bij elkaar te komen voor een vergadering of een cursus, maar heeft tevens een sfeer om ook voor informele bijeenkomsten te worden gebruikt. Zaal 2 is geschikt om met een groep van 20 mensen bij elkaar te komen en beschikt over een beeldscherm waar u bijvoorbeeld een presentatie op kan tonen.

Voor feesten, verjaardagen en grotere bijeenkomsten van ongeveer 50 mensen kunnen zaal 1 en 2 tot een grote ruimte worden gemaakt. Gebruik kan worden gemaakt van onze compleet ingericht keuken, waar u kunt koken, thee en koffie kunnen worden gezet, een combimagnetron en voldoende glaswerk en serviesgoed aanwezig is. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van twee koelkasten.

De Voorhof is een open ruimte midden in het kerkgebouw, waarbij de mogelijkheid is om met mooi weer via de openslaande deuren naar buiten te lopen naar het terras. De zaal grenst aan de bar van de keuken, wat zeker bij feesten en partijen praktisch en gezellig is. Er is een groot beeldscherm aanwezig en plaats om te zitten voor ongeveer 70 mensen.
(Lees hier meer over de richtlijnen Audiovisuele ondersteuning in KC De Regenboog t.b.v. derden).

De kerkzaal met podium, groot scherm, ringleiding, videoverbinding en een geluidsinstallatie die in 2017 is geïnstalleerd, heeft zitplaatsen voor 180 mensen, wat kan worden uitgebreid tot 250. Een prachtige ruimte om een concert te geven of uw huwelijk aan te gaan, danwel om een uitvaart te laten plaatsvinden.

In het hele complex is gratis internet aanwezig en voor het gebouw is een parkeerterrein, met de mogelijkheid om gebruik te maken van het parkeerterrein bij de achtergelegen begraafplaats en een groot parkeerterrein naast de Dekamarkt op loopafstand. Voor de fietsen is een aparte fietsenstalling.

Hier vindt u de verhuur tarieven van de Regenboog per dagdeel.