Clubs

OP donderdag 19 januari zijn we weer begonnen met de jongensclub!
Neem gerust een vriendje mee, alle jongens zijn welkom! Geef dan graag het mailadres door. Bedankt.

De volgende dat zijn we er weer:
-          2 februari
-          16 februari
-          2 maart
-          16 maart
-          30 maart

Verder is er meidenclub op:
-          9 februari
-          23 februari
-          9 maart

 
Waar: in het jeugd honk "De Bocht" in De Regenboog.
We beginnen weer om  18.30  en duurt tot 19.30 uur

 

Adres:
KC De Regenboog, Bovenweg 91, 1834 CC Sint Pancras

Tel. 072 564 19 02 (alleen bij aanwezigheid/activiteiten bereikbaar Kosten € 5,-- 2e half club jaar / 10,= voor het hele clubjaar

Voor inlichtingen:
Kees tel: 06 – 48527830 (bellen:  maandag - donderdag avond + vrijdag/weekend: hele dag. B.g.g. mail een bericht en je wordt teruggebeld).

Mailadressen: cl_vestering@hotmail.com of sipketineke@gmail.com

Groetjes,
De clubleiding Sipke en Kees

 

De boysclub

In de afgelopen weken zijn we met de ‘Boysclub’ weer een aantal keren bij elkaar gekomen. We hebben 2 keer met elkaar geknutseld, met daaraan gekoppeld een wedstrijd. De eerste keer was op 19 januari. We hebben toen bouwconstructies gemaakt van spaghetti en marshmallows. De boys die de hoogste constructie hadden gemaakt wonnen de wedstrijd.

Op 16 februari hebben we botsauto’s gemaakt van lego. Na het bouwen van een zo sterk mogelijke auto werd de botswedstrijd gehouden. De auto die zo lang mogelijk kon blijven rijden op 4 wielen, had gewonnen.

Op 2 februari We zijn bij Wim Balder op zijn bedrijf geweest en daar hebben we verstoppertje gespeeld. Dat is ieder jaar weer een hoogtepunt. In allerlei schuren, tussen allemaal machines en spullen mogen de jongens zich dan verstoppen. We doen de lampen uit en met zaklantaarns gewapend gaan de boys op zoek naar elkaar. Kortom: we zijn weer lekker bezig met de boys en we gaan nog een keer papieren vliegtuigjes maken, waarbij we dan zullen kijken welk vliegtuig het verste komt en welke het langste in de lucht blijft. We willen ook nog een keer figuurzagen. Genoeg te doen dus.

Groeten van Kees en Sipke