Kerkdiensten

Datum   Bijzonderheden Ochtenddienst Avonddienst
11 februari Dienst in de Regenboog ds. H.J. Bijman  
18 februari Dienst in de Regenboog da. G. Bijl, Beverwijk  
25 februari Dienst in de Regenboog da. A.J.C. Hana-v.Bruggen, Warmenhuizen  

Bij de kerkdiensten

Zondag 4 februari is er weer een eredienst in De Witte Kerk, aanvang 10.00 uur. Ds. R.J. Basten uit Broek op Langedijk is onze gastvoorganger en we wensen hem een inspirerende dienst toe. Na afloop staat de ZWO-tafel weer voor u klaar.

Zondag 11 februari vieren we in KC de Regenboog de Maaltijd van de Heer, aan­vang 10.00 uur. In deze dienst zal ds. Bijman voorgaan en spreken over het goede nieuws dat Jezus heeft gebracht aan de wereld.

Zondag 18 februari is ds. mevr. G. Bijl uit Beverwijk onze gastvoorganger en laten we ons door haar gesproken woorden bemoedigen. Deze zondag komen we sa­men in de kerkzaal van KC de Regenboog, aanvang 10.00 uur. ’s Avonds is er een gezamenlijke zangavond, aanvang 19.00 uur

Zondag 25 februari is de diaconale dienst in KC de Regenboog. Ds. mevr. Hana-van Bruggen uit Warmenhuizen is dan te gast. Ook vertelt de diaconie over het nieuwe diaconale project.

 

Na iedere dienst is er koffiedrinken.
Kerkdiensten zijn te beluisteren via de webradio: www.kerkomroep.nl.

Kerkomroep

App voor Kerkomroep nu óók gratis beschikbaar voor Android-apparatuur!

Via uw smartphone of tabletpc een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld? Dat kan nu ook met de Kerkomroep-app voor Android-apparatuur!

Deze app is inmiddels gratis beschikbaar via Google Play onder de zoekopdracht Kerkomroep.

Alle kerken die aangesloten zijn bij SIKN zijn door middel van deze app op een eenvoudige manier te volgen. Net als via de website zijn de diensten en vieringen live te volgen, maar ook kunt u deze op een later tijdstip (nogmaals) meemaken via het archief. Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er diverse zoekmogelijkheden zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. De buttons zijn extra groot om de bediening eenvoudig te houden. Bijzonder in het menu in de app is een button “Mijn kerken”, waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om op deze manier snel bij de kerk uit te komen waar men graag naar luistert of kijkt.

De app voor Iphone en Ipad is sinds augustus beschikbaar in de Appstore onder de categorie Lifestyle of de zoekopdracht Kerkomroep.

Voor informatie en inloggegevens voor www.kerkomroep.nl  kunt u contact opnemen met A. Huibers, tel. 072 5625524.