Nieuws

Hieronder vind U het laatste nieuws uit de gemeente.

Startdag 24 september

Op zondag, 24 september, vond de startdag van het nieuwe kerkelijk seizoen plaats. Om 9 uur begon de dag met een wandeling door het dorp, die om 10.30 uur gevolgd werd door een dienst in De Regenboog. In deze dienst was er o.a. prachtige solozang door Yvonne Leek, die zichzelf daarbij mooi…

Lees meer...

Buitenverlichting aangepast

Vandaag 11 juli 2017 is als onderdeel van de verbouwing de buitenverlichting aangepast en vernieuwd. Vanaf vandaag zal ons kerkelijk centrum De Regenboog elke avond worden verlicht zodat ook 's avonds de kerk vanaf de Bovenweg goed zichtbaar is. De energiezuinige verlichting is wordt…

Lees meer...

Rouw op mijn dak

Wij kregen een bericht van Martin Los, van 1975-1979 predikant van de Gereformeerde kerk in Sint Pancras, waarin hij vertelt een boek te hebben geschreven n.a.v. het overlijden van zijn dochter Rosa op 20 augustus 2016. Waarom we u dat laten weten?
Martin Los schreef aan ons:

Beste leden van de PG…

Lees meer...

Kerkenveiling

Op 19 mei 2017 vond de KERKENVEILING plaats in KC De Regenboog. Er werd lekker geboden. Heel wat goederen vonden een nieuwe eigenaar. Velen kochten zich in voor de verschillende aangeboden activiteiten. Zie de foto's in het foto-album en in het Google-album.

Lees meer...

Ander Nieuws

YFC The Mall opent in……… Sint Pancras, Bovenweg 91. Ben jij in de leeftijd 12 t/m 18 jaar? Kom dan langs om te gamen, muziek te luisteren en lekker te eten! Wanneer: Opening is op 1 oktober 2017!! Tijd: vanaf 18:00 uur.