‘Tijd voor ontbijt’

Wij nodigen jou uit om ook gezellig te ontbijten. We zien jou graag op 11 en 25 februari om 9.00 uur in De Bocht!
Groetjes, De Jeugdraad.
P.S.: Als je vragen hebt, stuur ons een berichtje: 06-23296175 (Esther)/06-37651779 (Sipke)

 

Refresh

Op zondag 4 februari is de volgende Refresh. Het thema van deze avond is Het is oorlog! Dit heeft te maken met een wereld die we niet met ons fysieke ogen zien, de geestelijke wereld! Veel mensen zijn bezig met spirituele zaken, het bovennatuurlijke (geestelijke) daar zit enerzijds het gevaar in (verkeerde machten) en anderzijds het mooiste, nl. het koninkrijk van God. Aan de hand van het boek Richteren zal marathonschaatser Rene Ruitenberg de mensen meenemen in het verhaal van Gideon die God roept voor een speciale opdracht. In dit verhaal zitten hele mooie diepe geestelijke lessen die we ook kunnen toepassen op ons eigen leven of als gemeente.

Wij verwelkomen je graag weer vanaf 18:45 uur (Let op: de bijeenkomst begint voortaan om 19:00 uur!) in de Ontmoeting, Dorpsstraat 128 te Broek op Langedijk. Na afloop is er nog een gezellige ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. Refresh is voor iedereen toegankelijk, ongeacht religieuze voorkeur of achtergrond. Kom zoals je bent, dit is geen officiële kerkdienst maar een samenkomst waarin iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Iedereen is van harte welkom!

Einde en start Jeugdclubs

Het einde van het clubseizoen zit eraan te komen! We stoppen altijd voor Pasen en hebben dan een gezellige afsluiting. Dit jaar geen gezamenlijk slotfeest, maar iedere club op zijn eigen clubavond. Lekkere hapjes en een verwenavond voor de clubs van groep 5 t/m 8. Voor de club van 1, 2 en 3 Voortgezet onderwijs en de club van Kees is het op dit moment nog niet helemaal zeker wat we gaan doen, maar dit lezen jullie in het volgende kerkblad ‘Samenspraak’. Wat hebben we genoten van de gezellige avonden met elkaar. Knutselen, een spel en drinken met wat lekkers erbij. Niet te vergeten de kerstviering, zo bijzonder met elkaar. De jeugddienst en nog zoveel meer. Heel erg bedankt voor het trouwe bezoek aan de clubs en voor het enthousiasme van de kinderen. Ook de waardevolle gesprekken en de binding die de club aan de kinderen geeft is heel speciaal. Dank aan de allerhoogste Heer die dit mogelijk maakt.

Er is nu tijd voor andere dingen en we hopen op een mooie zomer. Na de zomervakantie beginnen de clubs weer en dan krijgen jullie allemaal weer een uitnodiging. We zijn heeeeel erg op zoek naar nieuwe clubleiding want zoals het nu gaat kan eigenlijk niet!!! Wie gaat ons team versterken? Ook zijn we super blij met de Bocht (het nieuwe jeugdhonk in De Regenboog), het is er warm en knus en we voelen ons er heel erg thuis. Wat een fijne plek, eindelijk! Dank, dank, dank. Tot slot een bedankje voor de clubleiding, voor alle vrijwillige uurtjes. Een dikke duim voor Kristianne, Coraline, Marinke, Mariska, Kees, Ria, Marycke en Willeke.

 

SP@M

Een pagina speciaal voor de jeugd!

Alle nieuwtjes, verjaardagen en belangrijke data zijn te vinden op de pagina van SP@M.
Deze pagina is te vinden in ons kerkblad ‘Samenspraak’.

Heb jij een leuk nieuwtje, advertentie van een activiteit voor de jeugd, of
iets anders wat ECHT in SP@M moet staan? Mail dan naar: samenspraak@pgsp.nl

Heb je geen kerkblad?
Mail dan naar bovenstaand emailadres en je krijgt hem in kleur in je eigen mailbox.

Groetjes, Marycke Wiedijk

Praise Night

 Een muziekavond waarin samen wordt gezongen voor God.
Samen met een band zingen we (opwekkings)liedjes. We komen samen om te bidden, te danken en om God te prijzen.
Er wordt tijdens de avond ook een boodschap gedeeld met de mensen. Om je aan het denken te zetten, om je te laten weten dat God er ook voor JOU is.
Kom gerust eens kijken en ervaren hoe het is om samen met elkaar te zingen voor Hem. Het is fijn om te zien dat er zoveel  jongeren zijn die op deze avond afkomen.
Ben jij er de volgende keer ook bij?
Wanneer?  Houdt de posters en de samenspraak in de gaten!!
Groetjes Nick Huibers, Eline de Blank, Marjolein Melio en familie Zintel