Boeken van het dorp voor het dorp

Zaterdag 3 december is de bibliotheek in Kerkelijk Centrum de Regenboog geopend. Er is een groot assortimenten boeken voor jong en oud, tevens zijn er tijdschriften en legpuzzels. De boeken zullen regelmatig worden ververst. Boeken die om wat voor reden uit de roulatie worden genomen, kunnen voor een gering bedrag worden gekocht.
De bibliotheek wordt gerund door een aantal vrijwilligers. De bibliotheek is er niet alleen voor gemeenteleden van de PGSP, maar voor iedereen.
Zelfs al bent u geen boekenwurm, u bent altijd van harte welkom voor een kopje koffie, thee of een praatje, iedereen is van harte welkom! Houdt u van een spelletje, bijvoorbeeld rummikub, schaken, sjoelen of iets anders, meld het ons. Bij voldoende belangstelling is dat uiteraard ook te regelen.
Misschien heeft u nog nette boeken of recente tijdschriften, die u wilt delen met mede dorpsbewoners? Die kunt u brengen op de dagen dat we geopend zijn. Is dat een bezwaar, belt u dan naar 072-562 18 35, dan komen we ze bij u ophalen.
De openingstijden van de bibliotheek zijn dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. Tijdens de openstelling zal een beachflag het kerkplein opfleuren.
Zie voor meer foto's de website het fotoalbum en het Google-album.

Ga terug