Verkoop Witte Kerk

De Protestantse Gemeente Sint Pancras is samen met de Stichting Vrienden van de Witte Kerk op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de Witte kerk en de Rank, waarbij het uitgangspunt is dat er een nieuwe eigenaar wordt gezocht die een culturele/maatschappelijke bestemming heeft voor de Witte kerk.
We hopen op een enthousiaste koper, waarbij een goede bestemming belangrijker voor ons is, dan degene die het hoogste bedrag biedt. Iedereen kan meedoen aan de tender!
Info hiervoor kunt u o.a. vinden via www.kkgkka.nl en  funda. 24 januari is er open huis.  Gegadigden kunnen hun interesse (via www.kkgkka.nl) kenbaar maken.
Mocht u meer willen weten of heeft u ideeën over het bereiken van de goede doelgroep(en) voor de Witte kerk, wilt u dit dan laten weten aan het College van kerkrentmeesters John Kunis (john.kunis@pgsp.nl, telefoonnummer 06 - 53568858) of Klaas Kloosterboer (klaas.kloosterboer@kloosterboer.nl, telefoonnummer 06 - 53148193) of aan de bestuursleden van Stichting Vrienden van de Witte Kerk Jaap Purmer (jaappurmer@accesstoquality.nl, telefoonnummer 06 – 53328870) of Bep Waterhout (bwaterhout@ziggo.nl) .

 

Ga terug