Kerstfeest van de jeugdclubs

Uitnodiging voor het Kerstfeest van de jeugdclubs. Op dinsdag 11 december van 17.00 tot 19.45 uur. In de Rank. We gaan luisteren naar het kerstverhaal, gaan een kerstwerkje knutselen, er is een kerst bingo en we gaan natuurlijk lekker eten. Iedereen mag iets lekkers meenemen. Het thema is KERST. Als afsluiting gaan we weer samen kerstliedjes zingen met Septembre. Ook alle ouders en belangstellenden zijn van harte welkom om met ons kerstliederen te zingen. Van 19.30 tot 19.45 uur buiten op het plein en anders in de Rank. Van harte welkom!! De kinderen krijgen allemaal een persoonlijke uitnodiging. Na deze kerstviering is het vakantie. Hele fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar. Hartelijke groeten van de clubleiding.

Thema: Kerstfeest voor iedereen.

We willen iedereen van harte uitnodigen voor het peuter en kleuter Kerstfeest. Het Kerstverhaal in kindertaal is te zien en vast te houden. We gaan zingen en maken muziek, dus neem je instrumentjes mee!
Na de viering is er koffie, thee en limonade en kan je nog even kleuren of spelen. Nieuwsgierig geworden? Van 15.30 tot 16.30 uur zijn jullie van harte welkom. En het is écht voor iedereen!!van 0 tot 100 jaar!!

 

Ga terug