Kerkdiensten

Datum   Bijzonderheden Ochtenddienst Avonddienst
4 mei Dienst in de Regenboog
Dodenherdenking
  19.00 ds. H.J. Bijman
6 mei Dienst in de Witte Kerk ds. H.J. Bijman  
10 mei Dienst in de Witte Kerk
Hemelvaartsdag
ds. H.J. Bijman  
13 mei Dienst in de Regenboog da. H. Boersma, Gramsbergen  
20 mei Dienst in de Regenboog
Eerste Pinksterdag
ds. H.J. Bijman  
27 mei Dienst in de Regenboog da. N. Boon, Assendelft  

Bij de kerkdiensten

Zondag 6 mei is de kerkdienst in de Witte Kerk en zal ds. Bijman voorgaan. In de week, waarin we de hemelvaart van de opgestane Heer vieren, horen we deze zondag over de opdracht van Jezus om elkaar lief te hebben.


Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, de veertigste dag van Pasen, lezen we uit het laatste hoofdstuk van het Lucasevangelie. Centraal staat dan de getuige­nis van hen die Jezus zien heengaan. Weet u ook deze bijzondere dag in het Ker­kelijk Jaar welkom in de Witte Kerk.


Zondag 13 mei is ds. mevr. H. Boersma te gast en onze voorganger. Fijn, dat zij ook weer eens in het midden is van onze gemeente, die zij vele jaren mocht dienen. We komen deze morgen samen in KC de Regenboog.


Zondag 20 mei vieren we het Pinksterfeest: de wereld in! Het thema voor deze bijzondere kerkdienst zal aansluiten op het Bijbelverhaal uit Handelingen. We horen over ‘kracht uit den hoge’ waarmee we bekleed zullen worden om het evangelie in vele talen aan mensen bekend te maken. In deze dienst zullen en­kele gemeenteleden worden bevestigd in het ambt. Ook nemen we met woor­den van dank, veel dank, afscheid van hen, voor wie de ambtsperiode eindigt. Deze zondag komen we weer samen in Kerkelijk Centrum de Regenboog.


Zondag 27 mei verwelkomen wij ds. mevr. A. Boon uit Assendelft. We wensen haar een gezegende kerkdienst en mogen ons door haar gesproken woord laten bemoedigen. Ook deze dienst is in ons Kerkelijk Centrum.

 

Na iedere dienst is er koffiedrinken.
Kerkdiensten zijn te beluisteren via de webradio: www.kerkomroep.nl.

Kerkomroep

App voor Kerkomroep nu óók gratis beschikbaar voor Android-apparatuur!

Via uw smartphone of tabletpc een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld? Dat kan nu ook met de Kerkomroep-app voor Android-apparatuur!

Deze app is inmiddels gratis beschikbaar via Google Play onder de zoekopdracht Kerkomroep.

Alle kerken die aangesloten zijn bij SIKN zijn door middel van deze app op een eenvoudige manier te volgen. Net als via de website zijn de diensten en vieringen live te volgen, maar ook kunt u deze op een later tijdstip (nogmaals) meemaken via het archief. Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er diverse zoekmogelijkheden zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. De buttons zijn extra groot om de bediening eenvoudig te houden. Bijzonder in het menu in de app is een button “Mijn kerken”, waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om op deze manier snel bij de kerk uit te komen waar men graag naar luistert of kijkt.

De app voor Iphone en Ipad is sinds augustus beschikbaar in de Appstore onder de categorie Lifestyle of de zoekopdracht Kerkomroep.

Voor informatie en inloggegevens voor www.kerkomroep.nl  kunt u contact opnemen met A. Huibers, tel. 072 5625524.