Kerkdiensten

Datum   Bijzonderheden Ochtenddienst Avonddienst
1 juli Dienst in de Witte Kerk ds. H.J. Bijman  
8 juli Dienst in de Regenboog ds. H.J. Bijman  
15 juli Dienst in de Regenboog ds. R.J. Blaauw, Heiloo  
22 juli Dienst in de Regenboog ds. H.J. Bijman  
29 juli Dienst in de Regenboog ds. H.J. Bijman  
5 augustus Dienst in de Witte Kerk ds. H.J. Bijman  
12 augustus Dienst in de Regenboog ds. E. Sondorp, Haarlem  
19 augustus Dienst in de Regenboog ds. J.C. den Hertog, Oudorp  
26 augustus Dienst in de Regenboog ds. H.J. Bijman  

Bij de kerkdiensten

Zondag 1 juli is de eredienst in ‘De Witte Kerk’. Ds. Bijman gaat dan voor. De lezing is onder meer uit het Marcusevangelie over het verhaal van een meisje, dat Jezus weer wakker maakt.

Zondag 8 juli is de overstapdienst in ons Kerkelijk Centrum. De dienst is voorbe­reid door de leiding van de kindernevendienst en het belooft een verrassende viering te worden! Het thema is ‘Doe maar niet gewoon!’.

Zondag 15 juli is ds. R.J. Blaauw uit Heiloo de gastvoorganger. We horen naar zijn overweging bij het Bijbelse Woord en wensen hem een feestelijk samenzijn toe in K.C. de Regenboog.

Zondag 22 juli Ds Bijman gaat voor. We lezen we het meest gelezen lied uit het boek der Psalmen. De evangelielezing uit Johannes sluit erop aan, want we horen over de Goede Her­der die zich ontfermt over de kudde.

Zondag 29 juli staat een bijzonder Bijbelverhaal centraal, dat vertelt over Jezus, die over het meer loopt. Maar dat kan toch niet? Welke boodschap mag ik hier­uit horen. Ds. Bijman gaat voor.

Zondag 5 augustus zijn we als gemeente met ds. Bijman weer samen in ‘De Witte Kerk’. We lezen uit het Bijbelboek Deuteronomium, waarin het volk Israël gevraagd wordt te leven in de geest van de Tien Woorden. En we lezen een kritische brief van apostel Paulus aan de christenen in Galatië (gelegen rondom het huidige An­kara).

Zondag 12 augustus is ds. E. Sondorp uit Haarlem onze gastvoorganger. In K.C. de Regenboog mogen we ons door zijn verkondiging met samenzang en muziek laten bemoedigen. We wensen hem een gezegende viering toe.

Zondag 19 augustus is ds. J.C. den Hartog uit Oudorp te gast. Een goed samen­zijn en een inspirerende kerkdienst wensen we hem toe.

Zondag 26 augustus is de kerkdienst in KC de Regenboog. Ds Bijman is de voorganger. Op deze morgen staat onder meer een brief van apostel Paulus centraal. Hij schrijft vanuit zijn gevan­genschap aan Filemon en vraagt hem een goede vriend, die nu geen slaaf meer is, op te nemen in de plaatselijke geloofsgemeenschap.

Zondag, 26 september: Startzondag!

Het lijkt nog zo ver weg, het is toch eerder dan je denkt, 16 september, startzondag.

De ochtenddienst wordt muzikaal ingevuld door een groep/band uit Dirkshorn, welke voor jong en oud bekende muziek zal spelen.

Zet deze zondag alvast in uw agenda, want u wil dit echt niet missen!

 

Na iedere dienst is er koffiedrinken.
Kerkdiensten zijn te beluisteren via de webradio: www.kerkomroep.nl.

Kerkomroep

App voor Kerkomroep nu óók gratis beschikbaar voor Android-apparatuur!

Via uw smartphone of tabletpc een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld? Dat kan nu ook met de Kerkomroep-app voor Android-apparatuur!

Deze app is inmiddels gratis beschikbaar via Google Play onder de zoekopdracht Kerkomroep.

Alle kerken die aangesloten zijn bij SIKN zijn door middel van deze app op een eenvoudige manier te volgen. Net als via de website zijn de diensten en vieringen live te volgen, maar ook kunt u deze op een later tijdstip (nogmaals) meemaken via het archief. Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er diverse zoekmogelijkheden zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. De buttons zijn extra groot om de bediening eenvoudig te houden. Bijzonder in het menu in de app is een button “Mijn kerken”, waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om op deze manier snel bij de kerk uit te komen waar men graag naar luistert of kijkt.

De app voor Iphone en Ipad is sinds augustus beschikbaar in de Appstore onder de categorie Lifestyle of de zoekopdracht Kerkomroep.

Voor informatie en inloggegevens voor www.kerkomroep.nl  kunt u contact opnemen met A. Huibers, tel. 072 5625524.