Jeugdraad

De Jeugdraad bestaat uit een groepje enthousiaste mensen die samen
verantwoordelijk zijn voor het totale jeugdwerk in onze kerk, ook de jeugdouderlingen Esther en Sipke zitten hierin.
Elke maand komen wij als jeugdraad bij elkaar om te bespreken wat we willen gaan organiseren en ook om te kijken hoe het gaat bij de clubs, catechisaties en jeugddiensten.
We beleven samen met de jeugd heel veel gezellige en leuke dingen, zoals vorig jaar de Start zondag, de Praise Night, het Volleybaltoer-nooi, Nacht zonder dak en Rabobank Sponsortocht, de High Wine on Valentine( speciaal voor volwassenen) en als klapper op de vuurpijl, een onvergetelijk jeugdweekend!
We zijn ontzettend blij met alle mensen die ons hebben geholpen bij de
organisatie van onze activiteiten, want vele handen maken licht werk!
Als het je leuk lijkt om ook te helpen bij het jeugdwerk, we kunnen ze-ker nieuwe mensen gebruiken die de jeugdraad willen versterken!
Dus aarzel niet en laat het ons weten.
Ook zijn we nog op zoek naar jongeren die in de Jeugddienstcommissie willen, zodat we mooie jeugddiensten kunnen maken!


Hieronder vind je de namen van de mensen die nu samen de jeugdraad vormen:
Petra Stam
Ria Leegwater
Nick Huibers
Kees Krol 
Esther Molenaar (jeugdouderling)
Johan Schut
Sipke Huizinga (jeugdouderling)

 

Buena Sera

Op 15 april was er door de Jeugdraad een Italiaanse avond georganiseerd met de titel “Buena Sera” (Goedenavond).

Ruim 50 mensen deden mee aan deze avond in de Rank. Het was enorm gezel­lig. De zaal was sfeervol ingericht en het eten was uitstekend. We hadden een 7 gangen menu, allemaal Italiaanse gerechten, zorgvuldig samengesteld en bereid door de vrijwillige koks. En uiteraard uitstekend geserveerd door de jeugdraad­leden.

De avond begon om half 7 en de laatste gasten vertrokken om half 12. Iedereen vond het prachtig en de dankwoorden waren veel en hartelijk.

De opbrengst van deze bijzondere avond is gegaan naar de stichting “Het Veilige Dak”. Wij konden een bedrag van € 450 overmaken. De stichting heeft ons hier heel hartelijk voor bedankt.

Vanwege het grote succes zullen we ook volgend jaar weer iets proberen te or­ganiseren op dit gebied. Dan kiezen we weer een ander thema.

De Jeugdraad~