Meiden- en jongensclub

De meiden- en jongensclubs zijn weer begonnen en wat is het gezellig! Op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur zijn de zalen van de kerk gevuld met enthousiaste kinderstemmetjes die samen kletsen, knutselen en vooral veel plezier hebben.
Dinsdag 10 december vieren we met alle 48 kinderen Kerstfeest in Kerkelijk Centrum de Regenboog. Samen eten, naar het Kerstverhaal luisteren, knutselen en als afsluiter om 19.30 uur samen zingen met de ouders, broers, zussen en wie mee wil zingen, onder begeleiding van Septimbre.
 
Bij de meiden schrijft iedere week één van de meiden op wat we de laatste keer gedaan hebben, wat ze dan de volgende clubavond voorleest aan de groep. Hierbij een verhaaltje van één van de avonden. Enthousiaste groetjes namens de clubleiding, Kristianne Geus Na de kerstviering hebben we kerstvakantie en beginnen we weer in het nieuwe jaar. We wensen iedereen fijne dagen toe en heel veel geluk, gezondheid en liefde toe voor het nieuwe jaar. We zijn enorm blij dat er bijna 50 kinderen naar onze clubavonden komen. Wat genieten de kinderen toch van deze clubs, je mag gewoon jezelf zijn. Heel veel dank aan de clubleiding, die zich zo inzet elke week. Lieve Kristianne, Claudia, Coraline, Sipke, Kees en Esther, BEDANKT!!

Jongens - knutsel - club

STARTSEIZOEN 2020/2021 VOOR ALLE JONGENS VAN GROEP 5+6+7+8.
Hoi allemaal, Beste ouders/verzorgers, We hopen dat met jullie alles goed is. Met ons gelukkig wel en we hebben een goede zomer gehad. En met gepaste afstand houden wij “het hoofd boven water”. We beginnen weer met het opstarten van de clubs. En we zijn hard bezig met “gepaste afstand” om te kijken wat mogelijk is. We verwachten weer eind september/begin oktober te beginnen. De precies datum laten we via een uitnodiging weten! Mochten er al jongens zijn die zich willen aanmelden? Dan kunnen ze zich aanmelden door te mailen of bellen. Helaas hadden we geen afsluiting van het vorige seizoen. Dus dat hebben jullie nog te goed. En graag willen wij anders met iets leuks starten aan het begin. Echter, daar hebben we ook hulp bij nodig van de ouders/verzorgers of familie. Kunt u een keer helpen met, of een goed werkplan maken om de kinderen te ontvangen? En mochten er ouders zijn die een keer willen helpen bij opstarten van het seizoen? Laat het dan graag weten en mail of bel ons!

Het programma in het kort voor de start van het seizoen: Bezoek aan de molen of een (technisch) museum. + En/of aansluitend kunnen we gaan zwemmen en we wat lekkers eten/drinken. Verder zijn er geen kosten verbonden. Afhankelijk wat we precies gaan doen. En anders moet het uit de pot komen.

Programma clubseizoen: - 1e clubavond in september/oktober. We sturen een uitnodiging naar school of je geeft je mailadres direct door voor het nieuwe seizoen.

Verder hebben we: - Pakjesavond - Kerstfeest/maaltijd - Afsluiting Maar daarover later meer. En onder voorbehoud van de richtlijnen die we moeten volgen.

Mocht je/u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons altijd mailen of bellen (zie hieronder). We hebben er zin in!!! Tot binnenkort. Groetjes, namens de clubleiding, Kees en Sipke

Voor meer inlichtingen: Kees en Sipke Tel: 06 - 48 52 78 30. Mailadressen: cl_vestering@hotmail.com en sipketineke@gmail.com (Bellen: maandagavond, donderdagavond + vrijdag/weekend: hele dag. B.g.g. mail een bericht en je wordt teruggebeld).

Meidenclub

Hi! Terugkijkend op vele mooie zomerse dagen en vrije tijd breekt er weer een tijd aan van school en natuurlijk Club! De derde week van september (14 – 18 september) wil ik weer van start gaan. Inmiddels ben ik aan het horen welke avond het beste voor iedereen uitkomt. De groepsgrootte wordt voorlopig niet meer dan 6, dit in verband met de coronaregels. Wil je ook naar een clubavondje komen, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten! Deze club is voor er voor jullie, voor iedereen vanaf de 1ste klas voortgezet onderwijs. Stuur mij een appje (06-23296175) en laat weten: je naam en welke avond je allemaal kunt.

Groetjesssssss, Esther Molenaar