Meiden- en jongensclub

De meiden- en jongensclubs zijn weer begonnen en wat is het gezellig! Op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur zijn de zalen van de kerk gevuld met enthousiaste kinderstemmetjes die samen kletsen, knutselen en vooral veel plezier hebben.
Dinsdag 10 december vieren we met alle 48 kinderen Kerstfeest in Kerkelijk Centrum de Regenboog. Samen eten, naar het Kerstverhaal luisteren, knutselen en als afsluiter om 19.30 uur samen zingen met de ouders, broers, zussen en wie mee wil zingen, onder begeleiding van Septimbre.
 
Bij de meiden schrijft iedere week één van de meiden op wat we de laatste keer gedaan hebben, wat ze dan de volgende clubavond voorleest aan de groep. Hierbij een verhaaltje van één van de avonden. Enthousiaste groetjes namens de clubleiding, Kristianne Geus Na de kerstviering hebben we kerstvakantie en beginnen we weer in het nieuwe jaar. We wensen iedereen fijne dagen toe en heel veel geluk, gezondheid en liefde toe voor het nieuwe jaar. We zijn enorm blij dat er bijna 50 kinderen naar onze clubavonden komen. Wat genieten de kinderen toch van deze clubs, je mag gewoon jezelf zijn. Heel veel dank aan de clubleiding, die zich zo inzet elke week. Lieve Kristianne, Claudia, Coraline, Sipke, Kees en Esther, BEDANKT!!

Jongens - knutsel - club

Donderdag 26 september zijn we weer gestart met de club voor de jongens van groep 5+6+7+8.
We gaan knutselen en spelletjes doen. Bijpraten of je kunt je favoriete speelgoed laten zien. En bekijken hoe je bijvoorbeeld een molen of kraan maakt of hoe een printer in elkaar zit of een magneet proefje en nog veel meer. Het is een gezellig avondje met elkaar.
De jongensclub is op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in het jeugdhonk “De Bocht” in KC de Regenboog, Bovenweg 91. De club is om de twee weken.

Dit zijn de clubavonden:12 maart, 26 maart 9 april en extra optie: 23 april


Kosten zijn voor een half clubjaar € 5,00 en voor een heel clubjaar € 10,00. Aanmelden kan op de 1e clubavond of bel of mail naar Kees Vestering of Sipke Huizinga. Telefoonnummer: 06-48527830 of mailen: cl_vestering@hotmail.com
We hopen dat jullie allemaal komen en neem gerust een vriendje mee, alle jongens zijn welkom! We hebben er zin in!
Groetjes, de clubleiding.

 

Meidenclub

Op donderdag 26 september zijn we weer gestart met de club voor de meiden van groep 5 en 6. En op donderdag 3 oktober starten we weer met de club voor de meiden van groep 7 en 8. We gaan spelletjes doen, kletsen, knutselen…het is altijd een gezellige avond met elkaar. De meidenclub is op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in de Regenboog.
Dit zijn de clubavonden voor groep 5 en 6: 10 oktober 31 oktober 14 november 28 november
Dit zijn de clubavonden voor groep 7 en 8: 3 oktober (neem je een leuk spelletje mee?) 17 oktober 7 november 21 november
Dinsdag 10 december is er een gezamenlijke Kerstviering met alle clubs.
We beginnen daarna weer in het nieuwe jaar na de Kerstvakantie tot de Paasvakantie. De data voor het nieuwe jaar zullen we dan weer doorgeven.
Kosten zijn € 5,00 voor het hele clubjaar. We hopen dat jullie allemaal komen! We hebben er zin in!
Groetjes Coraline Volmer, Claudia Verdonk, Kristianne Geus (06-12541613)