Jongens - knutsel - club

Donderdag 4 oktober starten we met de club voor de jongens van groep 5+6+7+8. We gaan knutselen en spelletjes doen. Bijpraten of je kunt je favoriete speelgoed laten zien. En bekijken hoe je bijvoorbeeld een molen of kraan maakt of hoe een printer in elkaar zit en nog veel meer. Het is een gezellig avondje met elkaar.

De jongensclub is op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in het jeugdhonk “De Bocht” in KC de Regenboog, Bovenweg 91. De club is om de twee weken.

Dit zijn de clubavonden:

4 oktober (1e clubavond. Neem je een leuk spelletje mee?)

18 oktober

En dan vervolgens om de twee weken.

Verder hebben we een pakjesavond en kerstfeest. Maar daarover later meer. Wees welkom en meld je aan!!!!

Aanmelden kan op de 1e clubavond of bel of mail naar Kees Vestering of Sipke Huizinga. Telefoonnummer: 06-48527830 of mailen: cl_vestering@hotmail.com

We hopen dat jullie allemaal komen en neem gerust een vriendje mee, alle jongens zijn welkom! We hebben er zin in! Groetjes, de clubleiding

 

Meidenclub

Donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in de Regenboog. Het is altijd super gezellig!

Hoe gezellig het was op de meidenclubs:

Verslag Eline:
Ik vond de Meidenclub echt heel leuk we hebben geknutseld spelletjes gedaan het was een groot festijn. We hebben ook elkaar leren kennen en daar leer je ook wat van. Het was zooooooooooo leuk en gezellig. Ik vond de leukste knutsel dat we hebben gedaan een versierde vaas denk ik en het spelletje moordenaartje maar eigenlijk vond ik alles heel leuk. Ik heb nu al zin in volgend jaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Groetjes Eline Geus

Verslag Rosalie:
Bij ons was het super leuk vooral alle knutsels. Ik vond de leukste knutsel het zand kleuren voor in een potje. Ook de spelletjes waren heel leuk, verstoppertje in het donker, levend memmorie, moordenaartje en Anne-Maria-fotomodel. De clup was fantasties en ik heb super veel zin in volgend jaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Groetjes Rosalie Geus