Reünie Jeugdweekend

Hallo allemaal, Omdat we afgelopen juli weer een geweldig leuk jeugdweekend hebben gehad met elkaar, willen we daar ook dit seizoen nog even op terugkijken.
Op 20 oktober gaan we dat doen in de Bocht. We starten dan met gezamenlijk eten en daarna gaan we nog even genieten van de foto’s en één of meerdere spellen doen, die te maken hebben met het jeugdweekend.
Dus kom allemaal, gezellig mee eten en meedoen. We zien ernaar uit om iedereen weer te zien en te spreken.
Tot ziens op 20 oktober, de Jeugdraad

 

Jongens - knutsel - club

Donderdag 26 september zijn we weer gestart met de club voor de jongens van groep 5+6+7+8.
We gaan knutselen en spelletjes doen. Bijpraten of je kunt je favoriete speelgoed laten zien. En bekijken hoe je bijvoorbeeld een molen of kraan maakt of hoe een printer in elkaar zit of een magneet proefje en nog veel meer. Het is een gezellig avondje met elkaar.
De jongensclub is op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in het jeugdhonk “De Bocht” in KC de Regenboog, Bovenweg 91. De club is om de twee weken.

Dit zijn de clubavonden: 10 en 24 oktober 7 en 21 november Optie: 28 november (pakjesavond?) 10 december: kerstviering met alle clubs Optie: 12 december
Na de kerstvakantie gaan we in januari weer verder. Wees welkom en meld je aan!!!!
Kosten zijn voor een half clubjaar € 5,00 en voor een heel clubjaar € 10,00. Aanmelden kan op de 1e clubavond of bel of mail naar Kees Vestering of Sipke Huizinga. Telefoonnummer: 06-48527830 of mailen: cl_vestering@hotmail.com
We hopen dat jullie allemaal komen en neem gerust een vriendje mee, alle jongens zijn welkom! We hebben er zin in!
Groetjes, de clubleiding.

 

Meidenclub

Op donderdag 26 september zijn we weer gestart met de club voor de meiden van groep 5 en 6. En op donderdag 3 oktober starten we weer met de club voor de meiden van groep 7 en 8. We gaan spelletjes doen, kletsen, knutselen…het is altijd een gezellige avond met elkaar. De meidenclub is op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in de Regenboog.
Dit zijn de clubavonden voor groep 5 en 6: 10 oktober 31 oktober 14 november 28 november
Dit zijn de clubavonden voor groep 7 en 8: 3 oktober (neem je een leuk spelletje mee?) 17 oktober 7 november 21 november
Dinsdag 10 december is er een gezamenlijke Kerstviering met alle clubs.
We beginnen daarna weer in het nieuwe jaar na de Kerstvakantie tot de Paasvakantie. De data voor het nieuwe jaar zullen we dan weer doorgeven.
Kosten zijn € 5,00 voor het hele clubjaar. We hopen dat jullie allemaal komen! We hebben er zin in!
Groetjes Coraline Volmer, Claudia Verdonk, Kristianne Geus (06-12541613)