Brei-/Haakgroep

We zijn een groep van enthousiaste dames die trouw aanwezig zijn en al veel dekens en babykleding of knuffels hebben ingeleverd bij Stichting Babyspul­len. Zelfs hebben we het afgelopen seizoen een mevrouw van buiten onze ge­meente mogen verwelkomen, zij helpt ons enthousiast mee. Tevens zijn we heel dankbaar dat de diaconie, dus ook u, ons steunt.

Nieuws van de breiclub

Elke maand komen we bij elkaar om onder het genot van een kopje koffie/ thee te breien of haken. Prachtige babydekens, vestjes, slofjes, knuffels worden er ge­maakt. En elke maand gaat er een vuilniszak vol met deze resultaten naar Stich­ting Babyspullen in Heerhugowaard. Daar worden ze met liefde ontvangen en meegegeven in de pakketten voor moeders die zelf niet in staat zijn om de eerste kleding, dekentjes, kruiken of flesjes enz. te kopen. Wat mooi is het dan dat deze moeders dit pakket mogen ontvangen zodat hun kindje hierin voorzien is, en er toch ondanks de omstandigheden verzorgd uit kan zien.

Denkt u nu, daar wil ik ook graag aan meehelpen, kom dan gewoon eens een keertje kijken.

Vanaf 2 april komen we weer bij elkaar, op de DINSDAGOCHTEND!! (dus niet meer op de maandag) van 10 tot 11.30 uur in de Rank. U bent van harte welkom.

Met een hartelijke groet,

Marjon van Barneveld en Gerda Spies.