Bibliotheek in Kerkelijk Centrum De Regenboog

Bericht van de bieb

Er is een vaste groep van mensen die onze bieb iedere zaterdagochtend be­zoekt. Er ontstaan vaak leuke gesprekken over ernstige onderwerpen of gewoon de dagelijkse dingen.
Wat u misschien nog niet weet, is dat er bijzonder mooie boeken in onze boe­kenkast staan en steeds komen er nieuwe boeken bij.
Degene die van puzzelen houdt, komt ook aan bod: we hebben heel veel puz­zels van 1000 stukjes.
Iedereen is van harte welkom en als u aarzelt: zet de stap, koffie en een koekje staan altijd voor u klaar.

Een beetje uit het zicht, maar niet uit het hart.
Dat geldt voor onze vrijwilligers, maar ook voor u die altijd trouw de zaterdagochtend bezocht. Voor de gezellig­heid, een boek of puzzel, de zaterdagochtend was al behoorlijk bekend onder u allen

We leven in een vreemde en soms moeilijke tijd. In ons dagelijks leven zijn er nu beperkingen en valt het soms niet mee om daar mee om te gaan. Ook het functioneren van de Bieb op zaterdagmorgen heeft daarmee te maken. Graag hadden wij u het bericht willen geven, dat we in januari 2021 weer open gaan. Dat u altijd welkom bent voor een boek, een kopje koffie en een gesprek. Maar helaas, zoals het er nu naar uitziet, is dat nog niet mogelijk. Het lijkt ons ook niet leuk om anderhalve meter van elkaar te moeten zitten en een mondkapje op te hebben. Dus blijft er maar 1 ding over en dat is „geduld“, voor u en voor ons. Wij wensen u allen heel fijne Kerstdagen en een goed 2021 toe, heel misschien met minder Corona en een goed werkend vaccin.

Wat de toekomst brengen moge,
Ons geleidt des Heren Hand
moedig slaan wij dus de ogen naar het onbekende land.
Leer ons volgen, zonder vragen
Vader wat Gij doet is goed
leer ons toch het heden dragen met een rustig kalme moed

Veel hartelijke groeten van de vrijwilligers van de Bieb