Vossenjacht voor de jeugd op 20 juni

In plaats van het traditionele weekendje weg met de jongeren, hadden we dit jaar een vossenjacht georganiseerd. Het jeugdweekend kon natuurlijk niet doorgaan vanwege de coronaperikelen. Ook het organiseren van een vossenjacht had nog wel wat voeten in de aarde: we moesten zowaar een plan van aanpak inleveren bij de gemeente Langedijk, maar dat werd gelukkig goedgekeurd. Op 20 juni kon de vossenjacht dus toch plaatsvinden. Het was fantastisch mooi weer. Om half drie zijn we gestart vanuit de boerderij bij Wim Balder. 16 jongeren deden mee met deze activiteit. 7 vossen hadden zich in Sint Pancras “verstopt”.

Ze hadden allemaal een kleur bij zich en als je deze kleuren zou mengen, dan krijg je de witte kleur. De laatste vos zat bij dat “witte” gebouw en die had tenslotte nog een raadsel: “zoek de steen der wijzen, draai hem om en je vindt het goud”. Als alle stenen gevonden waren, kon je daarop de tekst lezen: “verzamel geen schatten op aarde, maar in de hemel”. Om haf zes was iedereen ongeveer klaar. Aansluitend hadden we een gezellige bijeenkomst met elkaar bij Wim. Een lekkere BBQ, met heerlijke salades en een drankje. Het was erg lang geleden dat we elkaar hadden gezien, dus iedereen had elkaar veel te vertellen. Daarbij hebben we ook nog enkele potjes volleybal gespeeld, dus het sportieve element was ook aanwezig. Om half elf gingen de laatsten naar huis, met een goede herinnering aan een leuke middag en avond. (Maar we hopen volgend jaar toch weer gezellig met elkaar een weekend weg te kunnen!) De jeugdraad

‘Tijd voor ontbijt’

Wij nodigen jou uit om ook gezellig te ontbijten. We zien jou graag na de vakantie weer terug 9.00 uur in De Bocht! Nadere informatie volgt.

Groetjes, De Jeugdraad.

P.S.: Als je vragen hebt, stuur ons een berichtje: 06-23296175 (Esther)/06-37651779 (Sipke)

 

Refresh

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe Refresh-samenkomsten gepland.

SP@M

Een pagina speciaal voor de jeugd!

Alle nieuwtjes, verjaardagen en belangrijke data zijn te vinden op de pagina van SP@M.
Deze pagina is te vinden in ons kerkblad ‘Samenspraak’.

Heb jij een leuk nieuwtje, advertentie van een activiteit voor de jeugd, of
iets anders wat ECHT in SP@M moet staan? Mail dan naar: samenspraak@pgsp.nl

Heb je geen kerkblad?
Mail dan naar bovenstaand emailadres en je krijgt hem in kleur in je eigen mailbox.

Groetjes, Marycke Wiedijk

Praise Night

 Een muziekavond waarin samen wordt gezongen voor God.
Samen met een band zingen we (opwekkings)liedjes. We komen samen om te bidden, te danken en om God te prijzen.
Er wordt tijdens de avond ook een boodschap gedeeld met de mensen. Om je aan het denken te zetten, om je te laten weten dat God er ook voor JOU is.
Kom gerust eens kijken en ervaren hoe het is om samen met elkaar te zingen voor Hem. Het is fijn om te zien dat er zoveel  jongeren zijn die op deze avond afkomen.
Ben jij er de volgende keer ook bij?
Wanneer?  Houdt de posters en de samenspraak in de gaten!!
Groetjes Nick Huibers, Eline de Blank, Marjolein Melio en familie Zintel