Jeugdweekend 2018

Let op!!!!  NIEUWE DATUM 13 t/m 15 juli.
Op veler verzoek gaan we dit jaar weer naar Vakantieboerderij “De Kust” in Schoorl.
Dus zet deze datum alvast in jullie agenda’s. Eind mei volgen de uitnodigingen.
Groetjes De Jeugdraad

‘Tijd voor ontbijt’

Wij nodigen jou uit om ook gezellig te ontbijten. We zien jou graag na de vakantie weer terug 9.00 uur in De Bocht! Nadere informatie volgt.

Groetjes, De Jeugdraad.

P.S.: Als je vragen hebt, stuur ons een berichtje: 06-23296175 (Esther)/06-37651779 (Sipke)

 

Refresh

Zondag 4 november is de volgende samenkomst van Refresh met spreker Geert Balder. Het thema van deze avond is Vriendschap met God. Inloop vanaf 18.45 uur, de bijeenkomst begint om 19.00 uur in de Ontmoeting, Dorpsstraat 128, Broek op Langedijk. Na afloop is er nog een gezellige ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!

Einde en start Jeugdclubs

Het einde van het clubseizoen zit eraan te komen! We stoppen altijd voor Pasen en hebben dan een gezellige afsluiting. Dit jaar geen gezamenlijk slotfeest, maar iedere club op zijn eigen clubavond. Lekkere hapjes en een verwenavond voor de clubs van groep 5 t/m 8. Voor de club van 1, 2 en 3 Voortgezet onderwijs en de club van Kees is het op dit moment nog niet helemaal zeker wat we gaan doen, maar dit lezen jullie in het volgende kerkblad ‘Samenspraak’. Wat hebben we genoten van de gezellige avonden met elkaar. Knutselen, een spel en drinken met wat lekkers erbij. Niet te vergeten de kerstviering, zo bijzonder met elkaar. De jeugddienst en nog zoveel meer. Heel erg bedankt voor het trouwe bezoek aan de clubs en voor het enthousiasme van de kinderen. Ook de waardevolle gesprekken en de binding die de club aan de kinderen geeft is heel speciaal. Dank aan de allerhoogste Heer die dit mogelijk maakt.

Er is nu tijd voor andere dingen en we hopen op een mooie zomer. Na de zomervakantie beginnen de clubs weer en dan krijgen jullie allemaal weer een uitnodiging. We zijn heeeeel erg op zoek naar nieuwe clubleiding want zoals het nu gaat kan eigenlijk niet!!! Wie gaat ons team versterken? Ook zijn we super blij met de Bocht (het nieuwe jeugdhonk in De Regenboog), het is er warm en knus en we voelen ons er heel erg thuis. Wat een fijne plek, eindelijk! Dank, dank, dank. Tot slot een bedankje voor de clubleiding, voor alle vrijwillige uurtjes. Een dikke duim voor Kristianne, Coraline, Marinke, Mariska, Kees, Ria, Marycke en Willeke.

 

SP@M

Een pagina speciaal voor de jeugd!

Alle nieuwtjes, verjaardagen en belangrijke data zijn te vinden op de pagina van SP@M.
Deze pagina is te vinden in ons kerkblad ‘Samenspraak’.

Heb jij een leuk nieuwtje, advertentie van een activiteit voor de jeugd, of
iets anders wat ECHT in SP@M moet staan? Mail dan naar: samenspraak@pgsp.nl

Heb je geen kerkblad?
Mail dan naar bovenstaand emailadres en je krijgt hem in kleur in je eigen mailbox.

Groetjes, Marycke Wiedijk

Praise Night

 Een muziekavond waarin samen wordt gezongen voor God.
Samen met een band zingen we (opwekkings)liedjes. We komen samen om te bidden, te danken en om God te prijzen.
Er wordt tijdens de avond ook een boodschap gedeeld met de mensen. Om je aan het denken te zetten, om je te laten weten dat God er ook voor JOU is.
Kom gerust eens kijken en ervaren hoe het is om samen met elkaar te zingen voor Hem. Het is fijn om te zien dat er zoveel  jongeren zijn die op deze avond afkomen.
Ben jij er de volgende keer ook bij?
Wanneer?  Houdt de posters en de samenspraak in de gaten!!
Groetjes Nick Huibers, Eline de Blank, Marjolein Melio en familie Zintel