Verslag van de Kerstviering van de meiden- en jongensclub

Ik kwam aan en we gingen alles klaar zetten, dat was best een klusje maar het ging ook snel voorbij. Toen de kinderen binnen kwamen en het heerlijke eten bij zich hadden, kon het beginnen. Er werden eerst vier kaarsjes aangestoken en daarbij een gedicht voorgelezen, daarna gingen we eten mmmmmmmmmmmmmm het was zo lekker!!! Toen het eten helemaal op was gingen we zitten in de kerkzaal en daar hoorden we het kerstverhaal en we gingen liedjes zingen. Het was heel leuk. Daarna gingen we weer terug en gingen we knutselen, kerstkaarten. Het was allemaal zooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo mooi geworden. De meeste kaarten waren voor opa`s en oma`s. Toen de kaarten en de tijd om was kwamen alle papa`s en mama`s binnen en gingen we met zijn allen zingen, heel veel liedjes. De kinderen mochten bij de piano staan en de ouders in de zaal. Toen dat af was gingen ze allemaal weg en was het feest voorbij. Er was veel troep en dat moest allemaal worden opgeruimd, dat ging ook wel snel. En toen was de kerk leeg en donker.

Tot volgend jaar! Eline Geus

‘Tijd voor ontbijt’

Wij nodigen jou uit om ook gezellig te ontbijten. We zien jou graag na de vakantie weer terug 9.00 uur in De Bocht! Nadere informatie volgt.

Groetjes, De Jeugdraad.

P.S.: Als je vragen hebt, stuur ons een berichtje: 06-23296175 (Esther)/06-37651779 (Sipke)

 

Refresh

Elke bijeenkomst van Refresh heeft een eigen hedendaags thema waar we dieper op ingaan. Ook zingen we diverse liederen en lezen we uit de Bijbel. Op zondag 5 mei is de volgende samenkomst. De spreker is deze avond Eric Peels. Het thema is nog niet bekend. Inloop vanaf 18.45 uur, de bijeenkomst begint om 19.00 uur in De Ontmoeting, Dorpsstraat 128 te Broek op Langedijk. Na afloop is er nog een gezellige ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. Iedereen is van harte welkom!

SP@M

Een pagina speciaal voor de jeugd!

Alle nieuwtjes, verjaardagen en belangrijke data zijn te vinden op de pagina van SP@M.
Deze pagina is te vinden in ons kerkblad ‘Samenspraak’.

Heb jij een leuk nieuwtje, advertentie van een activiteit voor de jeugd, of
iets anders wat ECHT in SP@M moet staan? Mail dan naar: samenspraak@pgsp.nl

Heb je geen kerkblad?
Mail dan naar bovenstaand emailadres en je krijgt hem in kleur in je eigen mailbox.

Groetjes, Marycke Wiedijk

Praise Night

 Een muziekavond waarin samen wordt gezongen voor God.
Samen met een band zingen we (opwekkings)liedjes. We komen samen om te bidden, te danken en om God te prijzen.
Er wordt tijdens de avond ook een boodschap gedeeld met de mensen. Om je aan het denken te zetten, om je te laten weten dat God er ook voor JOU is.
Kom gerust eens kijken en ervaren hoe het is om samen met elkaar te zingen voor Hem. Het is fijn om te zien dat er zoveel  jongeren zijn die op deze avond afkomen.
Ben jij er de volgende keer ook bij?
Wanneer?  Houdt de posters en de samenspraak in de gaten!!
Groetjes Nick Huibers, Eline de Blank, Marjolein Melio en familie Zintel